Zoek in de site:

Waterschap Drents Overijsselse Delta zoekt een Manager Informatievoorziening

Voor onze opdrachtgever het Waterschap Drents Overijsselse Delta zijn we op zoek naar een innovatieve en verbindende Manager Informatievoorziening die primair verantwoordelijk is voor de levering van een betrouwbare, wendbare, toekomstvaste informatievoorziening en voor de continue en zichtbare verbetering daarvan. Kernbegrippen hierbij zijn continuïteit en veiligheid, kwaliteit en efficiency.

Als Manager Informatievoorziening ben je verantwoordelijk voor de afdeling en stuur je rechtstreeks de teamleiders aan. Samen met hen zorg je voor de levering van de dienstverlening op het vlak van informatievoorziening en voor de continue en zichtbare verbetering daarvan. Kernbegrippen hierbij zijn continuïteit en veiligheid, kwaliteit en efficiency. Samen met de CIO bepaal je de strategische koers. Je bent als manager leidend in het formuleren en het uitvoeren van het beleid t.a.v. IT-diensten.

Lees het complete functieprofiel »

Sollicitaties (een functiegerichte motivatiebrief plus CV) voor de vacature van Manager Informatievoorziening bij het Waterschap Drents Overijsselse Delta ontvangen we graag het liefst zo spoedig mogelijk, maar uiterlijk 15 maart 2024.

Bekijk eerder ingevulde vacatures binnen de overheid »

Eerder door InterExcellent vervulde functies in de rol van IT-specialist »

Voor vragen of meer informatie neem contact op

Sietse Bergstra

Drs. Sietse Bergstra

Managing Partner
We ondersteunen organisaties om hun keten van IT en IV weer werkend te maken.
Stuur een e-mail of bel +31 (0) 35 5280430