Executive Search Code Talent naar de Top logo

Als ondertekenaar van de Executive Search Code ‘Talent naar de Top’ draagt InterExcellent bij aan het bedrijfseconomische én maatschappelijke doel: meer diversiteit in topposities.

Als blijk van dank naar onze opdrachtgevers, onze kandidaten en onze interim-managers hebben we tijdens de kerstperiode een geldbedrag overgemaakt naar het Rode Kruis voor hulp aan de getroffen mensen in het conflictgebied Israël, Gaza en de Westelijke Jordaanoever.

Als blijk van dank naar onze opdrachtgevers, onze kandidaten en onze interim-managers hebben we tijdens de kerstperiode een geldbedrag overgemaakt naar het Rode Kruis voor hulp aan de slachtoffers in Oekraïne.

InterExcellent heeft de juiste interim CEO, CFO of Restructuring Officer voor u klaar staan. Maak direct een afspraak.

Erasmus MC heeft in de afgelopen periode razendsnel de capaciteit van haar IC en Kliniek uitgebreid. Interim-Programmamanager Eric Paauwe was verantwoordelijk voor operatie.

De RIM hecht veel waarde aan kwaliteit en ontwikkeling van het vak interim-management. Interview met RIM-voorzitter Sietse Bergstra.

Geert-Jan Poorthuis deelde namens de Raad voor Interim Management (RIM) zijn zorgen over de nieuwe regels voor het inhuren van zelfstandigen, waaronder interim-managers.