Zoek in de site:

Gelre Ziekenhuizen zoekt Manager I&T / CIO

Voor onze opdrachtgever Gelre Ziekenhuizen zijn we op zoek naar een stevige, verbindende en sturende Manager I&T (tevens CIO) die sterk gedreven wordt door I&T, dienstverlening en de maatschappij/zorg. Wij zoeken voor Gelre een persoon die deze gedrevenheid wenst uit te voeren in een dynamische en relevante maatschappelijke omgeving binnen het zorgspectrum met grote uitdagingen en tegelijkertijd veel groeimogelijkheden en vrijheid voor nieuwe ontwikkelingen.

U bent een strategisch gesprekspartner voor verschillende belanghebbenden (zowel intern als extern) en zal tegelijkertijd als inspirerend en overtuigend leider sturing geven aan een divers team enthousiaste medewerkers (ruim 90 personen). U weet zakelijkheid, sensitiviteit, scherpte en executiekracht te combineren binnen deze belangrijke schakelrol in het topmanagement van Gelre.

Lees het complete functieprofiel >

Sollicitaties (een functiegerichte motivatiebrief plus CV) voor deze functie van Manager I&T (tevens CIO) bij Gelre Ziekenhuizen ontvangen we graag zo spoedig mogelijk, maar uiterlijk 15 mei 2023 om 10.00 uur.

Eerder vervulde functies in de zorg >

Eerder door InterExcellent vervulde functies in de rol van IT-executives (CIO, CTO) >

Voor vragen of meer informatie neem contact op

Geert-Jan Poorthuis

Drs. Geert-Jan Poorthuis

Managing Partner
Executive Search en Interim Management
Stuur een e-mail of bel +31 (0) 35 5280430