Interim & Search voor zorgorganisaties

Wij ondersteunen u bij de ontwikkeling van uw zorgorganisatie door de juiste vaste of interim managers voor u te vinden.

In de zorg zien we diverse ontwikkelingen en uitdagingen bij de inrichting van organisaties. Denk aan de implementatie van zelforganisatie, nieuwe systemen of nieuwbouw. Deze ontwikkelingen hebben effect op het primaire proces en uw gehele organisatie.

Ons vertrekpunt zijn de strategische keuzes en de daaraan ontleende doelen, zowel op organisatieniveau als op afdelingsniveau. Daaraan voegen we de contextinformatie toe en kijken we tevens naar persoonlijke aspecten. De kandidaten die we selecteren moeten hieraan voldoen. Hiermee richten we het selectieproces in om die kandidaten te vinden die hun waarde en expertise laten aansluiten op uw behoeften. Wij verstaan de kunst van het verbinden tussen kandidaten en organisaties.

Onze expertise
Om veranderingen ook daadwerkelijk te implementeren zijn wij in staat de juiste managers of projectmanagers voor zorgorganisaties te vinden. Wij doen dat vanuit een netwerk van meer dan 1000 interim-managers en potentiële kandidaten. Maar we zijn ook in staat andere kanalen aan te boren, waardoor we breed kunnen selecteren voor vaste en tijdelijke functies. Naast de Search en Interim ondersteuning geven wij aandacht aan de ontwikkeling van inhoudelijke thema’s. Bijvoorbeeld Ketencapaciteitsmanagement, een nieuw specialisme in de Zorg.

Download hier onze brochure over Search en Interim in de Zorg

Ons motto ‘De kunst van het verbinden’ staat voor kandidaten die snel kunnen verbinden met de organisatie, de mensen en de functie. InterExcellent is daarbij de verbindende partij tussen kandidaten en opdrachtgever. Op basis van onze brede ervaring in de zorg waar het gaat om Search en Interim-management gaan wij verder dan het zoeken naar de juiste persoon voor de juiste positie of opdracht. Met een goed beeld van uw organisatie, de context en het perspectief, kunt u er van verzekerd zijn dat wij met Search en Interim een bijdrage leveren aan de ontwikkeling van uw organisatie. In deze brochure leest u precies hoe wij dat aanpakken.

Brochure aanvragen
Vul onderstaande gegevens in en u ontvangt een e-mail met daarin een link om de brochure te downloaden.

  Voor meer informatie over Search en Interim Management voor de Zorg kunt u contact opnemen met Geert-Jan Poorthuis.

  Geert-Jan Poorthuis

  Drs. Geert-Jan Poorthuis

  Managing Partner
  Executive Search en Interim Management
  Stuur een e-mail of bel +31 (0) 35 5280430

  Vaste en interim managers voor zorgorganisaties

   

  Primaire proces

   

  Stafafdelingen

   

  Voor functies op zowel executive niveau als lijnmanager, in het primaire proces of vanuit het servicebedrijf/stafafdelingen. Voor het leiden van organisatieonderdelen of het leiden van projecten en programma’s.

  Opdrachtgevers over InterExcellent
  'Ze deden een goede uitvraag van ons probleem.'
  ’De afhandeling van het contract ging verbazing­wekkend snel.’
  ’Een verbeter­­programma betekent ontwikkelen, mensen laten mee­­denken en mee­­bewegen.’
  ’Het gaat erom de business­kant goed te organiseren. IT is uiteindelijk een stuk invulling.’

  Registreren als kandidaat - open sollicitatie

  Ziet u nu geen geschikte vacature, maar wilt u wel door ons bemiddeld worden? Registreer uzelf dan als kandidaat en stuur ons uw curriculum vitae en een goede motivatiebrief waarin u helder uiteen zet wat uw toegevoegde waarde voor InterExcellent kan zijn.