InterExcellent heeft de juiste interim CEO, CFO of Restructuring Officer voor u klaar staan. Maak direct een afspraak.

De RIM hecht veel waarde aan kwaliteit en ontwikkeling van het vak interim-management. Interview met RIM-voorzitter Sietse Bergstra.

Actueel onderzoeksrapport ZiPconomy en ABN AMRO over de toekomst van interim-managementbureaus. Conclusie: Interim-managementbureaus blijven groeien, ondanks dalende tarieven en marges.

Geert-Jan Poorthuis deelde namens de Raad voor Interim Management (RIM) zijn zorgen over de nieuwe regels voor het inhuren van zelfstandigen, waaronder interim-managers.

InterExcellent interim-managers Zorg voor Erasmus MC

InterExcellent heeft met vier interim-managers uit de zorgsector een belangrijke bijdrage geleverd aan de grootschalige nieuwbouw van Erasmus MC.

Nyenrode InterExcellent leergang IT Regie Management leergang 2017-2018

In september 2020 start de zevende, geheel vernieuwde leergang Executive Interim Management bij Nyenrode. Voor deze leergang zijn nog enkele plaatsen beschikbaar, dus reageer snel als u als senior interim-manager op zoek bent naar nieuwe handvatten en actuele inzichten.

Computable awards 2016. InterExcellent genomineerd als werving- en selectiebureau van het jaar in ICT

De diverse geplaatste high-impact kandidaten, met als meest opvallende Cokky Hilhorst als bureaumanager van het Bureau ICT-toetsing (BIT), leveren de nominatie op.

Stichting REIM

Nyenrode en InterExcellent hebben de opleiding Nyenrode InterExcellent Certificate Program in een breder perspectief geplaatst. Interim-managers die het CEIM-certificaat…